MAGAZIN ONLINE

Oferim o gama larga de imbracaminte, produse autohtone de calitate

Conditii comerciale


S.C. MAREMOD S.A. este proprietarul, producatorul si distribuitorul brandului La Viggio pe piata din România. Sediul central al societatii se afla în Bucuresti, Calea Grivitei nr. 180,Et. 2, cod postal 010751. Nr. înregistrare Reg.Comertului  J40/6644/1997. Fabrica se afla in Onesti, Calea Brasovului nr. 39, Jud. Bacau, cod postal 601073.

Telefon RELATII CLIENTI: 0740.121.968, e-mail: comenzi@maremod.ro, program de luni-vineri intre orele 8.00-16.30.

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE CONDITIILE COMERCIALE ÎNAINTE SA COMANDATI.

Informatii Generale

Marimile si cotele produselor noastre corespund standardelor românesti. Daca sunteti obisnuiti cu marimi germane, italienesti, englezesti, frantuzesti sau internationale: S-M-L-XL-XXL, etc, va rugam consultati Ghidul Marimilor, unde gasiti echivalenta acestora cu, marimile românesti.

MAREMOD nu poate fi trasa la raspundere pentru marimea necorespunzatoare comandata de Dumneavoastra, însa noi schimbam produsul, daca a-ti gresit marimea. Noi încercam sa va prezentam cât mai fidel culorile pe website, dar va amintim faptul ca nuanta culorii vizualizata de Dumneavoastra depinde de caracteristicile tehnice ale monitorului utilizat, asadar este posibila o oarecare diferenta de nuanta între produsul primit si nuanta vazuta pe monitorul Dvs.

Preturi

Preturile comunicate pe site includ TVA. Produsul va fi livrat prin curierat cu ramburs, coletul trebuie platit la preluarea acestuia. Taxa de livrare este de 25 lei si 5 lei pentru zona Onesti. În cazul comenzilor peste 250 lei, livrarea este gratuita.

Calitate

Produsele La Viggio au fost testate prin lot proba (serie “0” ) înainte de fabricatie, dupa care au fost controlate 100 %.

Sunt efectuate teste de contractie la spalat, pastrarea culorii, a tuseului, astfel încât sa nu se micsoreze marimea prin spalarile efectuate de Dumneavoastra. Deasemenea sunt facute teste privind durabilitatea (rezistenta la purtare: cusaturi, tesatura la rupere sau deteriorare).

În eventualitatea aparitiei unei probleme, nu ezitati sa contactati compartimentul nostru RELATII CLIENTI la telefonul  0740.121.968 sau pe adresa de email: comenzi@maremod.ro

Livrare

Produse online – se afla în stocul Maremod din Onesti. Termenul de pregatire si livrare inclusiv transport este de maxim 7 zile.

 Plata

Se face la livrare prin numerar si cuprinde valoarea produselor plus transportul.

Returnarea Marfii

Conform prevederilor legislatiei române, clientul poate returna oricare dintre produsele comandate în termen de 10 zile lucratoare de la receptia lor, caz în care veti suporta costul transportului. Contravaloarea produselor returnate vi se plateste în 30 de zile de la receptia lor prin mandat postal sau transfer bancar când se specifica contul.

Pentru a nu vi se refuza plata, produsul returnat trebuie sa contina toate etichetele originale, sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si sa fie returnat în ambalajul original.

Expeditorul raspunde pentru deteriorarea sau pierderea produsului în timpul transportului.

Nu se primesc colete cu plata ramburs. Plata transportului se face de expeditor. Înainte de a se returna un produs, va rugam contactati compartimentul nostru RELATII CLIENTI la telefonul 0740.121.968 sau pe e-mail la comenzi@maremod.ro.

Orice produs poate fi schimbat, ca marime, culoare în limita stocului existent în momentul convorbirii. Daca exista pe stoc, înlocuirea se face imediat dupa ce s-a primit produsul returnat. În cazul ca nu e pe stoc, puteti alege alta culoare, sau alt articol, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Returnarea se face catre sediul MAREMOD la adresa: Calea Brasovului nr. 39, Onesti, Jud Bacau. Pentru facilitarea dialogului, pe comanda va rugam sa comunicati numarul Dvs. de telefon la care puteti fi contactat de compartimentul RELATII CLIENTI.

Protectia Datelor

MAREMOD garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea Nr.677/2001, art.12-18, privind prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de persoana vizata: dreptul la informare, acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a va adresa justitiei. Va informam ca societatea noastra va folosi datele Dvs. personale în vederea expedierii produselor, eventual materiale informative. Dvs. prin comenzile pe care le dati catre MAREMOD, consultând oferta noastra, va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate si folosite de MAREMOD, exclusiv în relatiile bilaterale cu Dumneavoastra.

Puteti exercita aceste drepturi printr-o simpla cerere scrisa, datata si semnata, trimisa prin posta la adresa:

S.C. MAREMOD S.A.
601073 Onesti
Calea Brasovului nr. 39
Judetul Bacau

COPYRIGHT © 2023 BY ZOOM-BIZ